Reserveer

In restaurant Talloor d’Or, dompelen Matthias en Nikki je graag onder in een zintuiglijke ontdekking. Ongedwongen tafelen wordt hier gecombineerd met culinaire gerechten.

 

Met zijn passie voor uitgebalanceerde smaakcombinaties, zijn respect voor de producten en zijn voorliefde voor seizoensgebonden ingrediënten, weet Chef Matthias steeds verrassende gerechten te creëren.

Gastvrouw Nikki verwelkomt je met een grote glimlach aan tafel. Ze laat je plaatsnemen in een zorgvuldig uitgekozen en sfeervol kader. Met haar oog voor detail streeft ze naar een vlotte en joviale bediening.

 

Het volledige team van Talloor d’Or geeft elke dag het beste van zichzelf en streeft er naar om jou een unieke ervaring te laten beleven. Pas wanneer je met een glimlach en een gelukzalig gevoel naar buiten stapt, zijn we in ons opzet geslaagd.

Onze "Chef's Table"

Je kan in je eentje, met twee of met drie, plaatsnemen aan onze "Chef's Table" die als het ware ín de keuken staat. Geef je ogen gerust de kost en laat je bedwelmen door de heerlijke geuren die uit de kookpotten opstijgen.

Hiermee willen we onze filosofie van een open en eerlijke keuken kracht bij zetten.

"Because every meal is just once in a lifetime..."

Een slogan die Nikki bedacht. Maar denk er even over na. Je kan geen enkele maaltijd exact een tweede keer herbeleven. Of de sfeer, of het gezelschap of de gelegenheid is anders. Wij doen er alles aan om er voor alle gasten van Talloor d'Or een unieke beleving van te maken.

© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites