Sharings
"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie | G | 6/stuk |
"Gillardeau n°3" oester - natuur | L - G | 5/stuk |
Iberico Bellota | L - G | 26 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 |
Chef's Choice - menu € 75
Vitello - Noordzee krab - kappers - dragon | L - G | |
Schelvis - artisjok - daslook - groene appel | ||
Lam - asperge - erwten - vadouvan | G | |
Rijst - kokosnoot - mango - karamel | V | |
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap | ||
Supplement kaasbord in plaats van dessert | 8 | |
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu | 25 | |
Royal Belgian Caviar - bloemkool - dashi | G |
Voorgerechten
Vitello - Noordzee krab - kappers - dragon | L - G | 25 |
Burrata - asperge - dukkah | V | 22 |
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan | G | 34 |
Royal Belgian Caviar - bloemkool - dashi | G | 35 |
Hoofdgerechten
Rib Eye - Bordelaise - krokante aardappel - beenmerg - salade | L | 43 |
Polderaardappel - Pas de Rouge - spitskool - Luikse saus | V | 29 |
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel | 41 | |
Lam - asperge - erwten - vadouvan | G | 39 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 12 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop | V | 16 |
Rijst - kokosnoot - mango - karamel | V | 15 |
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |