Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie G 6/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 5/stuk
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten L - G 18
Mini garnaalkroket - kruidendip   22

 

 

Chef's Choice - menu € 75

Heilbot - rammenas - shiso - karnemelk
G
 
Skrei - knolselder - prei-olie - Cecina de Buey    
Parelhoen - Gorgonzola - Périgueux saus - wintertruffel G   
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop V  
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap    
Supplement kaasbord in plaats van dessert
 
8
     
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu   25
Pommes Moscovit - Royal Belgian Caviar    

 

 

Voorgerechten

Heilbot - rammenas - shiso - karnemelk G 25
Kalfstartaar - augurk - winterpostelein L 24
Oesterzwam - miso - algen - sesam V - G 21
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan G 34
Pommes Moscovit - Royal Belgian Caviar 15g / 30g   35 / 65

 

 

Hoofdgerechten

Filet pur Rossini - witlof - krokante aardappel   45
Supplement wintertruffel   15
Skrei - knolselder - prei-olie - Cecina de Buey   34
Tarwerisotto - Cevenne ui - zwarte look - Parmezaan V 27
Parelhoen - Gorgonzola - Périgueux saus - wintertruffel G  39
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel   41

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop V 16
Bloedsinaasappel - haver crumble - citroen - dragon V 15
 
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2023 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites