Reserveer

Sharing

Oester 6,50
"Gillardeau n°4" oester - mierikswortel - prei - beurre blanc - bieslookolie  
Oester 5
"Gillardeau n°4" oester - natuur  

 

 

Menu Chef's Choice

Tonijn  
Nori - soja - Granny Smith - wasabi  
Skrei  
Miso - butternut - citrus - hazelnoot  
° Kaviaar °  
° Imperial Heritage kaviaar - krokante aardappel - koffie °  
Parelhoen  
Wintertruffel - champignons - morille - zwarte look  
Tonka  
Crémeux - pecan - bloedsinaas - chocoladebiscuit  
   
4-gangen menu / ° Extra gerecht   80 / °25
 
Supplement kaasbord in plaats van dessert   8
 

 

 

 

Voorgerecht

Langoustine 39
Tartaar - zure room  
À la plancha - langoustine jus - Vadouvan olie  
Tonijn 26
Nori - soja - Granny Smith - wasabi  
Kaviaar 32
Imperial Heritage kaviaar - krokante aardappel - koffie  
Skrei 25
Miso - butternut - citrus - hazelnoot  

 

 

Hoofdgerecht

Tarbot 49
Venkel - kruidenkorst - Noilly Prat  
Tournedos Rossini 54
Ganzenlever - witlof - porto  
Parelhoen 41
Wintertruffel - champignons - morille - zwarte look  
Tortellini 39
Truffel - butternut - champignons - Ricotta salata  

 

 

Dessert

Tonka 16
Crémeux - pecan - bloedsinaas - chocoladebiscuit  
Tahiti Vanille 14
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom  
Van Tricht 18
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur  
 
 
 
Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder. 

À la carte serveren we met een voor- en een hoofdgerecht.  

 

 

 
 
© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites