Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°4" oester - radijs - dashi L - G 6/stuk
"Gillardeau n°4" oester - natuur L - G 5/stuk
Iberico Bellota L - G 26
Mini garnaalkroket - kruidendip   22

 

 

Chef's Choice - menu € 75

Zeebaars - venkel - appel - avocado
L - G
 
Babykreeft - ravioli - tomaat - bouillon    
Anjou duif - spinazie - sesam - shiitake L  
Rood fruit - Griekse yoghurt - basilicum V  
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap    
Supplement kaasbord in plaats van dessert
 
8
     
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu   25
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi G   

 

Voorgerechten

Zeebaars - venkel - appel - avocado L - G 25
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi L - G 35
Asperge - doperwt - dukkah - tuinkruiden V - G 24
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille G  34

 

Hoofdgerechten

Rib Eye - sucrine - krokante aardappel - Thaise bearnaise G  45
Risotto - burrata - honingtomaat - basilicum V - G 31
Tarbot - zilte groenten - doperwt - citroenboter G  43
Anjou duif - spinazie - shiitake - sesam L 38

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 14
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Citroen - klaverzuring - amandel - meringue V 16
Rood fruit - Griekse yoghurt - basilicum V 15
 
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2023 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites