Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie G 6/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 5/stuk
Iberico Bellota L - G 26
Mini garnaalkroket - kruidendip   22

 

 

Chef's Choice - menu € 75

Vitello - Noordzee krab - kappers - dragon
L - G
 
Schelvis - artisjok - daslook - groene appel    
Lam - asperge - erwten - vadouvan G   
Rijst - kokosnoot - mango - karamel V  
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap    
Supplement kaasbord in plaats van dessert
 
8
     
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu   25
Royal Belgian Caviar - bloemkool - dashi G   

 

Voorgerechten

Vitello - Noordzee krab - kappers - dragon L - G 25
Burrata - asperge - dukkah V 22
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan G 34
Royal Belgian Caviar - bloemkool - dashi G  35

 

Hoofdgerechten

Rib Eye - Bordelaise - krokante aardappel - beenmerg - salade L  43
Polderaardappel - Pas de Rouge - spitskool - Luikse saus V 29
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel   41
Lam - asperge - erwten - vadouvan G 39

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop V 16
Rijst - kokosnoot - mango - karamel V 15
 
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2023 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites