Reserveer

Sharing

Oester 6,50
Gillardeau n°4 - shiso - oestermayonaise  
Oester 5
Gillardeau n°4 - natuur  

 

 

Menu Chef's Choice

Honingtomaat  
Geitenyoghurt - vanille  
° Kaviaar °  
° Imperial Heritage kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot °  
Kabeljauw  
Dashi - fungus - koolrabi  
Racan Duif  

Girollen - salie - framboos

 
Kersen  
Zwarte sesam - rode wijn  
   
4-gangen menu / ° Extra gerecht   80 / °25
 
Supplement kaasbord in plaats van dessert   8
 

 

 

 

Voorgerecht

Langoustine 41
Tartaar - zure room  
À la plancha - langoustine jus  
Kabeljauw 29
Dashi - fungus - koolrabi  
Kaviaar 32
Imperial Heritage kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot  
Honingtomaat 27
Geitenyoghurt - vanille  

 

 

Hoofdgerecht

Tarbot 51
Schaaldierboter - nieuwe aardappel  
Waguy A5 'Japan' 90

Tartaar - eidooier

Lende - slaatje - krokante aardappel

 
Racan duif 41

Girollen - salie - framboos

 

 

 

Dessert

Kersen 16
Zwarte sesam - rode wijn  
Tahiti Vanille 14
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom  
Van Tricht 18
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur  
 
 
 
Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder. 

À la carte serveren we met een voor- en een hoofdgerecht.  

 

 

 
 
© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites