Sharings
"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie | G | 6/stuk |
"Gillardeau n°3" oester - natuur | L - G | 5/stuk |
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten | L - G | 18 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 |
Chef's Choice - menu € 75
Heilbot - rammenas - shiso - karnemelk | G | |
Skrei - knolselder - prei-olie - Cecina de Buey | ||
Parelhoen - Gorgonzola - Périgueux saus - wintertruffel | G | |
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop | V | |
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap | ||
Supplement kaasbord in plaats van dessert | 8 | |
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu | 25 | |
Pommes Moscovit - Royal Belgian Caviar |
Voorgerechten
Heilbot - rammenas - shiso - karnemelk | G | 25 |
Kalfstartaar - augurk - winterpostelein | L | 24 |
Oesterzwam - miso - algen - sesam | V - G | 21 |
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan | G | 34 |
Pommes Moscovit - Royal Belgian Caviar 15g / 30g | 35 / 65 |
Hoofdgerechten
Filet pur Rossini - witlof - krokante aardappel | 45 | |
Supplement wintertruffel | 15 | |
Skrei - knolselder - prei-olie - Cecina de Buey | 34 | |
Tarwerisotto - Cevenne ui - zwarte look - Parmezaan | V | 27 |
Parelhoen - Gorgonzola - Périgueux saus - wintertruffel | G | 39 |
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel | 41 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 12 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop | V | 16 |
Bloedsinaasappel - haver crumble - citroen - dragon | V | 15 |
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |