Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie G 6/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 4,5/stuk
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten L - G 18
Mini garnaalkroket - kruidendip   22

 

 

Chef's Choice - menu

Noordzeekrab - butternut - duindoornbes
 
 
° Gerookte paling - in't groen °    
Holstein shortrib - zwarte sjalot - aardappelmousseline    
Gekarameliseerde brioche - amandel - bruine rum V  
 
 
 
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap 3 gangen / 4 gangen °
  55 / 65 °
Supplement kaasbord in plaats van dessert
  8

 

 

Voorgerechten

Gerookte paling - in't groen   25
Rundstartaar - Parmezaan - beenmerg   22
Gelakte wortel - zure room - passievrucht - pompoen V - G 18
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan G 32
Noordzeekrab - butternut - duindoornbes   23

 

 

Hoofdgerechten

Holstein shortrib - zwarte sjalot - aardappelmousseline   39
Wijting - groene curry - prei - boschampignons L - G  31
BBQ prei - cantharellen - Parmezaan V 25
Grijze patrijs - ganzenlever - vijg G 36
Tarbot - peterseliewortel - witlof - beurre noisette   41

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Gekarameliseerde brioche - amandel - bruine rum V 15
Crème brûlée - pistache - peer - bosbes V 15
 
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2022 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites