Reserveer

Sharings

"Ostendaise" oester - komkommer - sjalot - appelazijn L - G 4,5/stuk
Iberico 100% Bellota L - G 25
Mini garnaalkroket - kruidendip   21

 

 

Chef's Choice - menu

Black Angus rund - koolrabi - ansjovis - dashi
G
 
° Sint-Jacobsschelp - kastanje - cantharellen - miso ° G  
Hertenkalf - rode kool - pistache - ganzenlever - veenbes    
Witte chocolade - mandarijn - speculaas V  
 
 
 
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap 3 gangen / 4 gangen °   55 / 65 °
     
Supplement kaasbord in plaats van dessert
  5

 

 

Voorgerechten

Bietjes - geitenkaas - hazelnoot - Merlot V 16
Black Angus rund - koolrabi - ansjovis - dashi G 19
Ganzenlever terrine - peperkoek - knolselder - Granny Smith   23
Noordzeekrab - trompette de la mort - schaaldieren   23
Sint-Jacobsschelp - kastanje - cantharellen - miso 22

 

 

Hoofdgerechten

Entrecote 'Selectie chef' - witlof - pont neuf - pepersaus   38
Zeetong - aardpeer - girollen - beurre blanc G 34
Fazant "Fine Champagne" - witlof - spruitjes   31
Pastinaak - boschampignons - hoeve-ei V - G 25
Kabeljauw - Zeeuwse mosselen - knolselder - zeekraal G 32
Hertenkalf - rode kool - pistache - ganzenlever - veenbes   34

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 10
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 16
Witte chocolade - mandarijn - speculaas V 12
Tiramisu - mokka - mascarpone - gezouten crumble V 12
 
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2021 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites