Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie G 6/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 5/stuk
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten L - G 18
Mini garnaalkroket - kruidendip   22

 

 

Chef's Choice - menu € 65

Coquille - hazelnoot - bloemkool - dashi
G
 
Schelvis - boerenkool - garnaal    
Hertenkalf - schorseneer - peer    
Mandarijn - witte chocolade - dragon V  
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap    
Supplement kaasbord in plaats van dessert
 
8
     
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu   25
Pommes Moscovit - Royal Belgian Caviar    

 

 

Voorgerechten

Coquille - hazelnoot - bloemkool - dashi G 25
Rundstartaar - dragon - kroepoek L - G 24
Gerijpte rode biet - groene kruiden - boekweit V - L - G 21
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan G 32
Schelvis - boerenkool - garnaal   24

 

 

Hoofdgerechten

Rib Eye "Selectie Chef" - witlof - Pont Neuf aardappel   39
Zeebaars - groene curry - prei - boschampignons L - G  32
Kastanje - gnocchi - cantharellen - Parmezaan V 26
Hertenkalf - schorseneer - peer   37
Tarbot - witlof - beurre noisette   41

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Mandarijn - witte chocolade - dragon V 15
Crème brûlée - pistache - peer - bosbes V 15
 
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2022 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites