Reserveer

Sharing

Oester 6,50
Gillardeau n°4 - shiso - oestermayonaise  
Oester 5
Gillardeau n°4 - natuur  

 

 

Menu Chef's Choice

Schelpjes  
Courgette - Dutch wasabi - ceviche  
° Kaviaar °  
° Imperial Heritage kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot °  
Kreeft  
Tomaat - XO-saus  
Lam  

Lamscarré - asperge - Cévenne-ui

Lamsbout - aardappel - espuma

 
Aardbei  
Rabarber - basilicum - Griekse yoghurt  
   
4-gangen menu / ° Extra gerecht   80 / °25
 
Supplement kaasbord in plaats van dessert   8
 

 

 

 

Voorgerecht

Langoustine 41
Tartaar - zure room  
À la plancha - langoustine jus  
Kreeft 29
Tomaat - XO-saus  
Kaviaar 32
Imperial Heritage kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot  
Schelpjes 27
Courgette - Dutch wasabi - ceviche  

 

 

Hoofdgerecht

Tarbot 51
Schaaldierboter - nieuwe aardappel  
Waguy A5 'Japan' 90

Tartaar - eidooier

Lende - slaatje - krokante aardappel

 
Lam 41

Lamscarré - asperge - Cévenne-ui

Lamsbout - aardappel - espuma

 
Angelotti 35
Artisjok - Pecorino - Barigoule  

 

 

Dessert

Aardbei 16
Rabarber - basilicum - Griekse yoghurt  
Tahiti Vanille 14
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom  
Van Tricht 18
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur  
 
 
 
Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder. 

À la carte serveren we met een voor- en een hoofdgerecht.  

 

 

 
 
© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites