Reserveer

Sharings

Hummus - granaatappel - koriander - sesam V 12
Iberico 100% Bellota L - G 25
Mini garnaalkroket - kruidendip   21

 

 

Chef's Choice - menu

Noordzeekrab - zure room - beukenzwam - dille    
° Vongole - peterselie - citroen °    
Wilde eend - butternut - macademia - salie - loempia    
Tiramisu - mokka - mascarpone - gezouten crumble V  
 
 
 
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap 3 gangen / 4 gangen °   55 / 65 °

 

 

Voorgerechten

Gebrande vijgen - geitenkaas - butternut - Aceto Balsamico V 16
Sashimi Hamachi - ponzu - komkommer - wasabi G - L 22
Ganzenlever terrine - peperkoek - knolselder - Granny Smith   23
Noordzeekrab - zure room - beukenzwam - dille   21
Vongole - peterselie - citroen   18

 

 

Hoofdgerechten

Entrecote 'Local beef' - witlof - kruidenboter - pont neuf   38
Gamba à la plancha - garnalenrisotto - rucola G 33
Wilde eend - butternut - macadamianoot - salie - loempia   29
Bloemkool - Mimolette - curry - pimenton V 25
Kabeljauw - Zeeuwse mosselen - knolselder - zeekraal G 32

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 10
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 16
Framboostaartje - citroencrème V 12
Tiramisu - mokka - mascarpone - gezouten crumble V 12

 

 

V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2021 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites