Sharings
"Gillardeau n°4" oester - radijs - dashi | L - G | 6/stuk |
"Gillardeau n°4" oester - natuur | L - G | 5/stuk |
Iberico Bellota | L - G | 26 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 |
Chef's Choice - menu € 75
Zeebaars - venkel - appel - avocado | L - G | |
Babykreeft - ravioli - tomaat - bouillon | ||
Anjou duif - spinazie - sesam - shiitake | L | |
Rood fruit - Griekse yoghurt - basilicum | V | |
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap | ||
Supplement kaasbord in plaats van dessert | 8 | |
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu | 25 | |
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi | G |
Voorgerechten
Zeebaars - venkel - appel - avocado | L - G | 25 |
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi | L - G | 35 |
Asperge - doperwt - dukkah - tuinkruiden | V - G | 24 |
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille | G | 34 |
Hoofdgerechten
Rib Eye - sucrine - krokante aardappel - Thaise bearnaise | G | 45 |
Risotto - burrata - honingtomaat - basilicum | V - G | 31 |
Tarbot - zilte groenten - doperwt - citroenboter | G | 43 |
Anjou duif - spinazie - shiitake - sesam | L | 38 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 14 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Citroen - klaverzuring - amandel - meringue | V | 16 |
Rood fruit - Griekse yoghurt - basilicum | V | 15 |
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |