Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°4" oester - komkommer - chili L - G 6,50/stuk
"Gillardeau n°4" oester - natuur L - G 5/stuk
Iberico Bellota L - G 26
Mini garnaalkroket - kruidendip   23

 

 

Chef's Choice - menu € 75

Dorade - pompelmoes - tomaat - radijs
L - G
 
Kabeljauw - lardo - mossel - bloemkool    
Filet de Canette - rode biet - shiso - bosbes - Balsamico G  
Macadamia - Dulce de Leche - chocolade V  
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap    
Supplement kaasbord in plaats van dessert
 
8
     
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu   25
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi L - G  

 

 

 

Voorgerechten

Dorade - pompelmoes - tomaat - radijs L - G 25
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi L - G 35
Vijg - Stracciatella - rucola V - G 24
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille G  34

 

 

Hoofdgerechten

Rib Eye - coleslaw - gepofte aardappel - gerookte paprika G  46
Ravioli - ricotta - salieboter V - G 31
Tarbot - girollen - zilte groenten - citroenboter G  45
Filet de Canette - rode biet - shiso - bosbes - Balsamico G 39

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 14
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Citroen - klaverzuring - amandel - meringue V 16
Macadamia - Dulce de Leche - chocolade V 15
 
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2023 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites