Reserveer

Sharings

"Gillardeau n°3" oester - komkommer - sjalot - appelazijn L - G 5/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 4,5/stuk
Iberico 100% Bellota L - G 25
Mini garnaalkroket - kruidendip   21

 

 

Chef's Choice - menu

Ceviche koningsvis - komkommer - rabarber - zuring
G
 
° Asperges - yuzu - olijf - zee venkel ° V - G*   
Rubia Galega - miso - aubergine - Thaise bearnaise    
Aardbei - Balsamico - zwarte peper - limoen V - L - G  
 
 
 
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap 3 gangen / 4 gangen °
  55 / 65 °
Supplement kaasbord in plaats van dessert
  6

 

 

Voorgerechten

Asperge - yuzu - olijf - zee venkel V - G* 18
Gerijpte Holstein - tomaat - zwarte look   23
Ceviche koningsvis - komkommer - rabarber - zuring G  22
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille G 29
Pommes Moscovit - Royal Belgian kaviaar 15g / 30g 35 / 65

 

 

Hoofdgerechten

Entrecôte Rubia Galega - miso - aubergine - Thaise bearnaise   36
Zeebaars - spinazie - erwten - zure room  G 29
Venkel - hazelnoot - miso - tuinkruiden V - G 25
Duif "Steenvoorde" - asperge - sjalot - krokante aardappel   32
Tarbot - groene asperge - spinazie - ponzu G 39

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Aardbei - Balsamico - zwarte peper - limoen V - L - G 14
Chocolade brownie - hazelnoot - passievrucht V 15
 
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
 
V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2022 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites