Sharings
"Gillardeau n°4" oester - komkommer - chili | L - G | 6,50/stuk |
"Gillardeau n°4" oester - natuur | L - G | 5/stuk |
Iberico Bellota | L - G | 26 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 23 |
Chef's Choice - menu € 75
Dorade - pompelmoes - tomaat - radijs | L - G | |
Kabeljauw - lardo - mossel - bloemkool | ||
Filet de Canette - rode biet - shiso - bosbes - Balsamico | G | |
Macadamia - Dulce de Leche - chocolade | V | |
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap | ||
Supplement kaasbord in plaats van dessert | 8 | |
Specialiteit van de Chef - Uitbreiding menu | 25 | |
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi | L - G |
Voorgerechten
Dorade - pompelmoes - tomaat - radijs | L - G | 25 |
Imperial Heritage kaviaar - rundstartaar - dashi | L - G | 35 |
Vijg - Stracciatella - rucola | V - G | 24 |
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille | G | 34 |
Hoofdgerechten
Rib Eye - coleslaw - gepofte aardappel - gerookte paprika | G | 46 |
Ravioli - ricotta - salieboter | V - G | 31 |
Tarbot - girollen - zilte groenten - citroenboter | G | 45 |
Filet de Canette - rode biet - shiso - bosbes - Balsamico | G | 39 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 14 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Citroen - klaverzuring - amandel - meringue | V | 16 |
Macadamia - Dulce de Leche - chocolade | V | 15 |
We serveren minstens een voor- en een hoofdgerecht, bedankt voor uw begrip.
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |