Reserveer

Sharings

Baba ganoush V - G* 12
Gerijpte Holstein - tomatenchutney G* - L* 21
Mini garnaalkroket - kruidendip   21

 

 

Chef's Choice - menu

Hamachi - ponzu - komkommer - wasabi    
Kalfszwezerik - aubergine - zwarte look - vadouvan° G  
Iberico kroon - chimichurri - paprika - hazelnoot L - G  
Abrikoos - chocolade - citroentijm - amandel V  
     
Menu wordt geserveerd per tafelgezelschap 3 gangen / 4 gangen °   55 / 65 °

 

 

Voorgerechten

Artisjok "Barrigoule" - olijf - zuurdesem - basilicum V 16
Pulpo - sambal - chorizo - tomaat - citroen G* - L 19
Kalfszwezerik - aubergine - zwarte look - vadouvan   22
Hamachi - ponzu - komkommer - wasabi L - G 22
Vitello - tonijn - appelkappertjes G - L 21

 

 

Hoofdgerechten

Entrecote 'Local beef' - sucrine - polentakroket - sjalot   38
Kabeljauw - kokkels - fregola sarda - piquillo - zeekraal L 31
Iberico kroon - chimichuri - paprika - hazelnoot G - L 29
Risotto - tom ka kai - paksoi - pinda V 25
Gamba à la plancha - couscous salade - yoghurt G 33

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 10
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 16
Framboostaartje - citroencrème V 12
Abrikoos - chocolade - citroentijm - amandel V 12

 

 

V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2021 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites