Reserveer

Lunch  -  € 31

Rode biet - blue fumée - peer
V
 
Iberico Tonkatsu - soja - kimchi L  
Zeebaars - inktvisrisotto - zeegroenten - pompoen
G    

 

 

Sharings / Voorgerechten

"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie
G
6 / stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 4,5 / stuk
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten
L - G
18
Mini garnaalkroket - kruidendip
 
21
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan
G 
32
Rode biet - blue fumé - peer
V 18
Iberico Tonkatsu - soja - kimchi   20

 

 

Hoofdgerechten

Holstein shortrib - zwarte sjalot - aardappelmoesseline   34
BBQ prei - cantharellen - Parmezaan V 25
Zeebaars - inktvisrisotto - zeegroenten - pompoen G  29
Grijze patrijs - ganzenlever - vijg
G  
36
Tarbot - peterseliewortel - witlof - beurre noisette   41

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Gekarameliseerde brioche - amandel - bruine rum V 15
Crème brûlée - pistache - peer - bosbes V 15

 

 

V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2022 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites