Lunch 13/06 - 16/06 € 37
Black Angus - sushi - avocado - dashi | L - G | |
Bouchot mossel - amandel - watermeloen - safraan | L - G | |
Roggevleugel - asperges - witte wijn - daslook
|
Sharings / Voorgerechten
"Gillardeau n°4" oester - radijs - dashi | L - G | 6 / stuk |
"Gillardeau n°4" oester - natuur | L - G | 5 / stuk |
Iberico Bellota | L - G | 26 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 | |
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille | G | 34 |
Black Angus - sushi - avocado - dashi | L - G | 24 |
Bouchot mossel - amandel - watermeloen - safraan | L - G | 24 |
Hoofdgerechten
Rib Eye - sucrine - krokante aardappel - Thaise bearnaise | G | 45 |
Roggevleugel - asperges - witte wijn - daslook | 29 | |
Tarbot - zilte groenten - doperwt - citroenboter | G | 43 |
Anjou duif - spinazie - shiitake - sesam | L | 38 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 14 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Citroen - klaverzuring - amandel - meringue | V | 16 |
Rood fruit - Griekse yoghurt - basilicum | V | 15 |
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |