Lunch 23/04 - 26/04 € 40
Kroket van bouillabaisse | |
Saffraan - haringeitjes | |
Straciatella | |
Doperwt - tuinboon- limoen | |
Vlaswijting
|
|
Risotto - groene asperge - Pecorino |
Sharing / Voorgerecht
Oester | 6,50 |
Gillardeau n°4 - shiso - oestermayonaise | |
Oester | 5 |
Gillardeau n°4 - natuur | |
Langoustine | 39 |
Tartaar - zure room | |
À la plancha - langoustine jus | |
Kreeft | 29 |
Tomaat - XO-saus | |
Kaviaar | 32 |
Imperial Heritage Kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot | |
Schelpjes | 27 |
Courgette - Dutch wasabi - ceviche |
Hoofdgerecht
Tarbot | 51 |
Schaaldierboter - nieuwe aardappel | |
Wagyu A5 'Japan' | 90 |
Tartaar - eidooier Lente slaatje - krokante aardappel |
|
Lam | 41 |
Lamscarré - asperge - Cévenne-ui Lamsbout - aardappel - espuma |
|
Angelotti | 35 |
Artisjok - Pecorino - Barigoule |
Dessert
Aardbei | 16 |
Rabarber - basilicum - Griekse yoghurt | |
Tahiti Vanille | 14 |
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | |
Van Tricht | 18 |
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur |
Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder. |