Lunch - € 37 - 04/04 - 07/04
Ceviche roodbaars - granaatappel - avocado - radijs | L - G | |
Polderaardappel - Pas de Rouge - spitskool | V - G | |
Waterzooi Zwartpootkip - champignon - selder - jonge spinazie
|
Sharings / Voorgerechten
"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie | G | 6 / stuk |
"Gillardeau n°3" oester - natuur | L - G | 5 / stuk |
Iberico Bellota | L - G | 26 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 | |
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan | G | 34 |
Burrata - asperge - dukkah | V | 22 |
Ceviche roodbaars - granaatappel - avocado - radijs | L - G | 24 |
Hoofdgerechten
Rib Eye - Bordelaise - krokante aardappel - beenmerg - salade | L | 43 |
Polderaardappel - Pas de Rouge - spitskool - Luikse saus | V | 29 |
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel | 41 | |
Waterzooi Zwartpootkip - champignon - selder - jonge spinazie | 29 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 12 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop | V | 16 |
Rijst - kokosnoot - mango - karamel | V | 15 |
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |