Reserveer

Lunch  20/02  -  23/02      € 40 

Koolrabi
 
Ricotta Salata - dille - zeebanaan  
Carbonara
Schorseneer - gerookt spek
Skrei
Cevenne ui - tijm - Dijonaise

 

 

Sharing / Voorgerecht

Oester 6,50
"Gillardeau n°4" - mierikswortel - prei - beurre blanc - bieslookolie  
Oester 5
"Gillardeau n°4" - oester - natuur  
Langoustine 39
Tartaar - zure room  
À la plancha - langoustine jus - Vadouvan olie  
Tonijn
26
Nori - soja - Granny Smith - wasabi
Kaviaar 32
Imperial Heritage Kaviaar - krokante aardappel - koffie  
Skrei 25
Miso - butternut - citrus - hazelnoot  

 

 

Hoofdgerecht

Tarbot 49
Venkel - kruidenkorst - Noilly Prat  
Tournedos Rossini 54
Ganzenlever - witlof - porto  
Parelhoen 41
Wintertruffel - champignons - morille - zwarte look  
Tortellini 39
Truffel - butternut - champignons - Ricotta salata  

 

 

Dessert

Tonka 16
Crèmeux - pecan - bloedsinaas - chcoladebiscuit  
Tahiti Vanille 14
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom  
Van Tricht 18
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur  

 

 

Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder.

 

© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites