Lunch - € 31
Carpaccio koolrabi - geitenkaas - kalamansi - munt | G - V | |
Gazpacho - tomaat - watermeloen - grijze garnaal | L | |
Wijting - artisjok Barigoule - fregola
|
Sharings / Voorgerechten
"Gillardeau n°3" oester - komkommer - sjalot - appelazijn | L - G | 5/stuk |
"Gillardeau n°3" oester - natuur | L - G | 4,5 / stuk |
Iberico 100% Bellota | L - G | 25 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 21 | |
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille | G | 29 |
Gazpacho - tomaat - watermeloen - grijze garnaal | L | 19 |
Pommes Moscovit - Royal Belgian kaviaar 15g / 30g | V - G | 35 / 65 |
Hoofdgerechten
Entrecôte Rubia Galega - miso - aubergine - Thaise bearnaise | 36 | |
Wijting - artisjok Barigoule - fregola | 27 | |
Venkel - hazelnoot - miso - tuinkruiden | V - G | 25 |
Duif "Steenvoorde" - asperge - sjalot - krokante aardappel | 32 | |
Tarbot - groene asperge - spinazie - ponzu | G | 39 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 12 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Aardbei - Balsamico - zwarte peer - limoen | V - L - G | 14 |
Chocolade brownie - hazelnoot - passievrucht | V | 15 |
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |