Lunch - € 37
Broccoli - bimi - amandel | V - G | |
Varkenswang - knolselder - mosterd | G | |
Pladijs - wortel - pickles - mizuna
|
Sharings / Voorgerechten
"Gillardeau n°3" oester - champagnesaus - spinazie | G | 6 / stuk |
"Gillardeau n°3" oester - natuur | L - G | 5 / stuk |
Coppa d'Iberico - gepekelde groenten | L - G | 18 |
Mini garnaalkroket - kruidendip | 22 | |
Langoustine à la plancha - langoustine jus - vadouvan | G | 32 |
Broccoli - bimi - amandel | V - G | 21 |
Varkenswang - knolselder - mosterd | G | 24 |
Hoofdgerechten
Filet pur Rossini - witlof - krokante aardappel | 45 | |
Supplement wintertruffel | 15 | |
Pladijs - wortel - pickles - mizuna | 29 | |
Tarwerisotto - Cevenne ui - zwarte look - Parmezaan | V | 27 |
Parelhoen - Gorgonzola - Périgueux saus - wintertruffel | G | 39 |
Tarbot - kreeftenbearnaise - aardappel | 41 |
Nagerechten
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom | V - G | 12 |
Kaasbord « Van Tricht » | V - G* | 18 |
Hazelnoot - chocolade - gezouten karamel - kletskop | V | 16 |
Bloedsinaasappel - haver crumble - citroen - dragon | V | 15 |
V = VEGETARISCH - L = LACTOSEVRIJ - G = GLUTENVRIJ - * = OP AANVRAAG |