Reserveer

Lunch  23/04  -  26/04      € 40 

Kroket van bouillabaisse
 
Saffraan - haringeitjes  
Straciatella
Doperwt - tuinboon- limoen
Vlaswijting
Risotto - groene asperge - Pecorino

 

 

Sharing / Voorgerecht

Oester 6,50
Gillardeau n°4 - shiso - oestermayonaise  
Oester 5
Gillardeau n°4 - natuur  
Langoustine 39
Tartaar - zure room  
À la plancha - langoustine jus  
Kreeft
29
Tomaat - XO-saus
Kaviaar 32
Imperial Heritage Kaviaar - kalfstartaar - gember - walnoot  
Schelpjes 27
Courgette - Dutch wasabi - ceviche  

 

 

Hoofdgerecht

Tarbot 51
Schaaldierboter - nieuwe aardappel  
Wagyu A5 'Japan' 90

Tartaar - eidooier

Lente slaatje - krokante aardappel

 
Lam 41

Lamscarré - asperge - Cévenne-ui

Lamsbout - aardappel - espuma

 
Angelotti 35
Artisjok - Pecorino - Barigoule  

 

 

Dessert

Aardbei 16
Rabarber - basilicum - Griekse yoghurt  
Tahiti Vanille 14
Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom  
Van Tricht 18
Selectie vijf kazen - brioche - garnituur  

 

 

Vragen over allergenen, intoleranties of aanpassingen? We helpen jou graag verder.

 

© 2024 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites