Reserveer

Lunch  -  € 31

Carpaccio koolrabi - geitenkaas - kalamansi - munt
G - V
 
Gazpacho - tomaat - watermeloen - grijze garnaal L  
Wijting - artisjok Barigoule - fregola
   

 

 

Sharings / Voorgerechten

"Gillardeau n°3" oester - komkommer - sjalot - appelazijn
L - G
5/stuk
"Gillardeau n°3" oester - natuur L - G 4,5 / stuk
Iberico 100% Bellota
L - G
25
Mini garnaalkroket - kruidendip
 
21
Langoustine à la plancha - citroenverbena - vanille
G 
29
Gazpacho - tomaat - watermeloen - grijze garnaal
L 19
Pommes Moscovit - Royal Belgian kaviaar 15g / 30g
V - G 35 / 65

 

 

Hoofdgerechten

Entrecôte Rubia Galega - miso - aubergine - Thaise bearnaise   36
Wijting - artisjok Barigoule - fregola   27
Venkel - hazelnoot - miso - tuinkruiden V - G 25
Duif "Steenvoorde" - asperge - sjalot - krokante aardappel
 
32
Tarbot - groene asperge - spinazie - ponzu G 39

 

 

Nagerechten

Vanille-ijs - chocoladesaus - slagroom V - G 12
Kaasbord « Van Tricht » V - G* 18
Aardbei - Balsamico - zwarte peer - limoen V - L - G  14
Chocolade brownie - hazelnoot - passievrucht V 15

 

 

V = VEGETARISCH  -  L = LACTOSEVRIJ  -  G = GLUTENVRIJ  -  * = OP AANVRAAG
© 2022 Talloor d'Or - Privacy
Website by KMOSites